×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrenciler,

• YBD209 ARA SINAVI MAZERET SINAVI (GEÇERLİ SAĞLIK RAPORU BİLGİSİ BÖLÜM TARAFINDAN İLETİLMİŞ ÖĞRENCİLER İÇİN)25 Şubat Cuma saat 13:00’da MERKEZ KAMPÜS Hazırlık Birimi Ek Bina (C Blok) 211 no’lu sınıfta yapılacaktır. Gerekli hazırlıkların ve duyuruların yapılabilmesi için öğrencilerin en geç 10 dakika önce sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerin yanlarında Çankaya Üniversitesi kimlik kartı ve Nüfus Cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir. Sınav, YBD209 ders programında ilk 14 haftada yer alan konuları kapsamaktadır. Sınav:
    • Dinleme (20 puan)
    • Okuma (30 puan)
    • Dilbilgisi & Kelime Bilgisi (25 puan)
    • Dilin Kullanımı (5 puan)
    • Yazma (20 puan)

bölümlerinden oluşmaktadır ve toplam 100 puandır. Sınav çoktan seçmelidir ve toplam 70 dakikadır.

Sınavda başarılar dileriz.

Çankaya Üniversitesi