×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ceren Damar Şenel I. Genç Bilim İnsanları Toplantısı, 12-13 Kasım 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılmıştır. Toplantı’da açılış konuşmalarını, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Bilge TANRIBİLİR, Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Hamdi MOLLAMAHMUTOĞLU, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can ÇOĞUN ve Ceren Damar Şenel’in babası Sayın Mustafa DAMAR yapmışlardır.

Toplantı’da, eş zamanlı 2 oturum şeklinde yapılan toplam 14 oturum yer almıştır. Bu oturumlarda; 27 üniversite, 3 baro ve 1 kamu kurumu olmak üzere toplam 31 farklı kurumdan 44 katılımcı, hukukun farklı alanlarında bildiriler sunmuşlardır.