Haberler ve Etkinlikler

Haberler ve Etkinlikler 2018-01-09T11:51:01+00:00
  • Yrd. Doç. Dr. Eser US 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlen “İletişim Teknolojilerinin Toplumsal Etkileri” adlı toplantıya “Evrensel Hizmet Kavramı ve Geleceği” adlı tebliğ ile katılmıştır.
  • Yrd. Doç. Dr. H. Tolunay OZANEMRE YAYLA 17-18 Kasım 2017 tarihlerinden İzmir’de düzenlenen “İzmir Medeni Hukuk Günleri I Miras Hukuku Sempozyumu” adlı sempozyuma “Mirasçıların Müteselsil Sorumluluğunun Kapsamı” adlı tebliğ ile katılmıştır.
  • Yrd. Doç. Dr. Gamze TURAN BAŞARA 17-18 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen “İzmir Medeni Hukuk Günleri I Miras Hukuku Sempozyumu” adlı sempozyuma “Miras Hukuku Bakımından Ceninin Durumunun Değerlendirilmesi” adlı tebliğ ile katılmıştır.
  • Yrd. Doç. Dr. Gamze TURAN BAŞARA 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “Çocuk Adaletinde Yeni Arayışlar: Etkin Politika Geliştirme” adlı çalıştaya katılmıştır.
  • Prof. Dr. Doğan SOYASLAN, Yrd. Doç. Dr. Ali Uğur ERİŞ, Yrd. Doç. Dr. Emel BADUR ve Yrd. Doç. Dr. Burcu ERTEM Sürekli Eğitim, Araştırma, Danışma ve Uygulama Merkezi’nce düzenlenen Uzlaştırma Eğitimi Programında eğitici olarak görev almaktadırlar.
  • Yrd. Doç. Dr. Emel BADUR ve Yrd. Doç. Dr. Nesibe KURT KONCA Sürekli Eğitim, Araştırma, Danışma ve Uygulama Merkezi’nce düzenlenen Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Programında eğitici olarak görev almaktadırlar.
  • Prof. Dr. Feriha Bilge TANRIBİLİR 07-08 Aralık 2017 tarihlerinde Çankaya Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Yılında Milletlerarası Özel Hukuk ve Usul Hukuku Hakkında Kanun” adlı sempozyuma “Mirasa İlişkin Meseleler ve Uygulamaları” adlı tebliğ ile katılmıştır.
  • Yrd. Doç. Dr. Gülce GÜMÜŞLÜ TUNÇAĞIL 07-08 Aralık 2017 tarihlerinde Çankaya Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Yılında Milletlerarası Özel Hukuk ve Usul Hukuku Hakkında Kanun” adlı sempozyuma “Uluslararası Havayolu Taşımacığılından Doğan Taşıyıcının Sorumluluğuna MÖHUK 24, 29 ve 34. Maddelerin Uygulanabilirliği Meselesi” adlı tebliğ ile katılmıştır.
  • Fakültemiz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emel Badur 18-20 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen “İnfaz Sisteminde Çocuklar; Riskler, Yaklaşımlar ve Alternatif
    Modeller” başlıklı çalıştaya katılmıştır